ReviewsLydia, moeder van dochter van 6 jaar - april 2018:

Review

Al enige tijd wisten wij dat onze dochter hooggevoelig was. Dit uitte zich in allerlei mooie, maar ook pittige momenten voor haar en ons. We zochten een goede oplossing voor de moeilijke momenten. Niet alleen voor de sfeer in huis, maar ook om onze dochter toe te rusten, zodat ze sterk en gelukkig in haar identiteit zou staan.

Bij Cora vonden we goede tips en trucs waar we een start mee hebben gemaakt. Cora vond heel snel een klik met onze dochter en heeft haar in een ontspannen en gezellige sfeer gecoacht. Ze ging met veel plezier naar haar toe! Cora gaf ook mooie en diepe kernwaardes mee die voor onze dochter heel opbouwend zijn geweest. De hele begeleiding heeft haar geholpen om inzicht te krijgen in haar uitdagingen van de hooggevoeligheid. En daarnaast heeft de aanpak haar ook versterkt in de mooie kanten van hooggevoeligheid. De coaching hebben we als een vakkundige kick-off ervaren. Nu is het aan ons om er mee te oefenen en het ons eigen te maken.Allison, moeder van dochters 9 en 11 jaar - april 2017:

Review

"De kinderen hebben een leuke training achter de rug met “De Gelukskoffer”. Ze mochten op een ontspannen manier leren over het geluk doorgeven, zelfvertrouwen en complimenten geven.

Thuis konden we het omzetten van negatieve gedachten naar positieve gedachten toepassen.

Ik kan ieder kind deze training aanraden. Het maakt ze sterker in deze wereld.

De coach creëerde altijd een gezellige, ontspannen sfeer. Daardoor zijn de kinderen met plezier erheen gegaan. Het lesmateriaal zat goed in elkaar."


Lydia, moeder van dochter 11 jaar - april 2017:

Review

"De gelukskoffer is een ontzettend leuk programma voor kinderen. Mijn dochter ging met plezier naar Cora toe en heeft er veel van geleerd.

Het programma zit professioneel in elkaar. De ouderavond was leuk om naar toe te gaan, dan leer je als ouder ook de denkwijze van de gelukskoffer kennen.

Mijn dochter vond de filmpjes, het knutselen en met elkaar praten leuk om te doen.

Een aanrader!"